Румен Петков: В МВР е катастрофа! Това е завещанието на Бъчварова

Румен Петков: В МВР е катастрофа! Това е завещанието на Бъчварова "Ние сме обединени привърженици на мажоритарния вот, но по-скоро на германската система. Нали не си представяте от 240 депутати - 200 да са Марешки. ЦИК си затвори очите за немалко нарушения", заяви Румен Петков от АБВН в сутрешния блок на БТВ.
"Слави Трифонов има своята категорична позиция. Хората са участвали в избора и сега са пред парламента. Много анализатори казват, че всяко следващо правителство е по-слабо от предишното. Ние от АБВ се разделихме с мнозинството в миналия парламент, заради реформите, които не се състояха. Министър Горанов сподели, че ще реализира някои от каузите на Ивайло Калфин, което е добре, защото означава, че има някаква последователност в новия парламент", каза Петков.
"Ще бъде дадена властта на Обединени патриоти да сложат полицаи навсякъде, длъжни са да изпълнят тази част от предизборната платформа. В някои села даже по двама полицаи могат да сложат. Задължителната казармата няма да се случи никога. Ние не можем да им изплатим заплатите, те са унизителни даже. Ако Каракачанов иска да укрепи армията, трябва да получи подкрепа и да успее", твърди Петков.
"Вътрешното министерство е доста тежко и Валентин Радев ще има сериозна работа, но той е човек с опит. Тежко е откъм организация, ще бъде предизвикателство. Завещанието му от Бъчварова е катастрофа. Синдикатите бяха с усещането, че са във война с политиката. Не съм оптимист за този кабинет. Нека все пак спазя политическата хигиена. В ръководството на БСП също има доста въпросителни. Нинова се държи като малко дете, не мисля, че отива на добре", каза в заключение Румен Петков. 
08.05.2017, 12:38 часа
1492 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha