Дядо на 82 се разведе за шести път и си взе кръшна чужденка, с която се запознал по интернет

Дядо на 82 се разведе за шести път и си взе кръшна чужденка, с която се запознал по интернет 82-годишен старозагорец се разведе за 6-и път, за да мине под венчило с доста по-млада от него невеста, която има зад гърба си 3 развода. Това сподели адвокат от Града на липите пред „Монитор“.
По думите му клиентът от двадесетина години живеел в чужбина, бракоразводното дело се гледало в малко градче, за да бъде избегнат медийният интерес. Като аргумент за раздялата старецът обявил „несходство в характерите“, съобщава "Монитор".
Юристът сподели, че само седмица след като се сдобил с документа, че е отново свободен, пенсионерът сключил брак с англичанка, с която се запознал в Интернет. И двамата имали големи деца от предходните си семейни съжителства. 922 граждански брака са били сключени през м.г. на територията на Старозагорска област, показват данните от националната статистика. Бройката била с 25 по-малко от 2015-а, а три четвърти от подписалите се са жители на 10-те града в региона.
Най-голям е броят на създалите семейства във възрастовата група от 25 до 34 години, като за 85,9 на сто от жените и 84,8 на сто от мъжете той е бил първи.
За същия период 461 от семейните двойки са се разделили, като в 88,1% от случаите раздялата е била по взаимно съгласие. Почти равни са случаите за развод поради несходство в характерите и фактическа раздяла. Най-голям процент на разводите - 37.3% при мъжете и 33.4% при жените, са във възрастовата група 40 - 49 години. За 9.3% от жените и 8.9% от мъжете, разтрогнали своите бракове през 2016 г., разводът не е бил първи. 
09.05.2017, 16:23 часа
1154 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha