Слави Трифонов спира с протестите пред парламента

Слави Трифонов спира с протестите пред парламента Слави Трифонов спира с протестите пред Народното събрание. Това става ясно от от отворено писмо, което телевизионният водещ изпрати до медиите. Припомняме, шоуменът протестира шест дни пред парламента, като настояваше депутатите да приемат резултатите от инициирания от него Референдум и въвеждането на мажоритарна избирателна система.
Публикуваме писмото на Трифонов без редакторска намеса:
"Явно да приемеш волята на суверена, изразена в Референдум, е нещо много сложно. Поне така изглежда според действията на българските депутати. А всъщност е толкова просто. Има референдум. Суверенът се е произнесъл категорично. Депутатите го приемат. И... както казва един популярен български боксьор - “продължаваме напред.” Днес началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи бе дадено.
Сложно или просто - но беше започнато. И сега ще стане ясно дали това е театър, с цел трупане на народна любов или са реални действия, с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми. От действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес. Нищо не е приключило и нищо не е свършило".
10.05.2017, 14:56 часа
1613 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha