Враца има нов рекордьор по нагло паркиране /снимки/

Враца има нов рекордьор по нагло паркиране /снимки/ Нов случай на брутално паркиране във Враца шокира читател на информационна агенция BulNews.bg. Възмутеният врачанин изпрати в нашата рубрика "Ти, репортерът" снимки на лек автомобил „Мерцедес“, който е спрял миналия петък в центъра на Враца, върху пешеходната зона до площад „Христо Ботев“. Мястото, на което е паркирана колата, се намира в началото на пешеходната зона. То е на метри от синята зона, където наглецът съвсем спокойно е можел да остави автомобила си, без да възмущава жителите на града.
„Този най-редовно паркира колата там и няма кой да му направи забележка“, коментира авторът на снимките. От кадрите ясно се вижда, че шофьорът разтоварва или товари нещо в багажника на колата си, но това далеч не е причина да погазва закона.
„Човек би си помислил, че в нашия град има шампионат по некадърно паркиране. Този случай достойно може да влезе в Книгата с рекордите на Гинес по наглост“, коментират свидетели на случая. Това е едно от най-оживените места в идеалния център на града и влизането на автомобили там е абсолютно забранено.
11.05.2017, 08:30 часа
8174 2
Коментари

а беше град това

28.05.2017, 18:30 часа
този град си е.а мамата. няма кмет , няма общинска администрация, няма полици. града ни е в тотален батак. гарантираха ни го от герб като назначиха селския идиот за кмет

va6ta mama

28.05.2017, 18:30 часа
a tumbacite koito spirat na plo6tada pred hotela moje oti sa na tur4eto averi....fuck off vratsa
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha