Застреляха полицай, баща на шест деца

Застреляха полицай, баща на шест деца 36-годишен полицейски служител беше убит в северния американски щат Охайо, съобщи „Фокс нюз“. Нападателят застреля и двама души в старчески дом.
Инцидентът е станал в малкото градче Къркесвил. Десетки полицаи щурмуваха дома, а районът беше отцепен от силите за сигурност.
Четири тела – включително на самия стрелец, бяха намерени вътре. Не са ясни мотивите на 43-годишния нападател, идентифициран като Томас Хартлес.
По случая се води разследване. Убитият полицай наскоро е бил повишен в службата. Той е баща на шест деца, като е очаквал и седмо, пишат американските медии.
Полицията е издала заповед домът на стрелеца да бъде претърсен, за да се изяснят мотивите му и дали има връзка с убитите служители в старческия дом в малкия град.
Къркесвил се намира на близо 40 километра от град Кълъмбъс. Местната общност е шокирана от случилото се. Училището, намиращо се близо до старческия дом, е било затворено от полицията, след като са се чули изстрелите.
Стрелецът също е бил намерен мъртъв от пристигналите на място екипи. Следствието ще покаже дали се е самоубил. Това е поредният подобен инцидент на американска земя.
13.05.2017, 12:04 часа
1052 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha