Победителят от Евровизия със страшна диагноза! Спешно търси донор за сърце

Победителят от Евровизия със страшна диагноза! Спешно търси донор за сърце Победител в тазгодишната „Евровизия“ стана участникът от Португалия Салвадор Собрал. Той спечели с песента Amar Pelos Dois ( „Любовта е достатъчно за двама“). Според резултатите от гласуването на журито и публиката, неговата песен е събрала най-много гласове – 758. Основният фокус на песента бе придружен от светлинни ефекти на главната сцена, а публиката освети цялата зала с телефоните си.
Португалецът официално пристигна на състезанието в Киев на 7 май, но не участва в предварителните репетиции за концерта, заради тежко заболяване на сърцето, от което страда от детска възраст. До края на годината 27-годишният изпълнител трябва да е намерил и донор, съобщава РИА „Новости“.
На първата част от конкурса Салвадор не успя да стигне до главната сцена и пя отделно в специално пригодено място разположено на дансинга, тъй като излизането на сцената отнема 3 минути. В допълнение, той помоли организаторите да не хвърлят светлина върху лицето му. Въпреки всички трудности, Салвадор успя да стигне до финала и да победи.
14.05.2017, 11:44 часа
1661 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha