Боен клуб "Сила" се върна с два медала от Балканското по ММА

Боен клуб "Сила" се върна с два медала от Балканското по ММА България беше домакин на Балканско първенство по ММА за всички възрастови групи, което се проведе на 12 май във Велико Търново. На форума взеха участие повече от 150 състезатели от седем балкански държави с националните си отбори.
Врачанският Боен клуб "Сила" изпрати двама свои бойци ,които са част от националният отбор на България в дивизия кадети. Цветомир Тодоров /61кг./ за пореден път показа класа и успя да се окичи с златото, след като успя да отстрани представителя на Албания в първата си среща, като успя да приключи само за 10 секунди с /armbar/. На финала той се срещна с българин и той отново не даде шанс на опонента си, който е Републикански шампион в категорията до 60 кг. и го задуши с триъгълник само за 25 секунди .Така Цветомир успя да спечели четвъртата си балканска титла.
Павлин Воденичарски /републикански шампион по кикбокс в категория до 70 кг./ направи отличен дебют в ММА. Павлин се окичи с бронзов медал след като показа добра игра в три рунда . Опитът и рутината не му достигнаха да победи опонента си и загуби с 2:1 рунда.
"Боен клуб "Сила" се гордее с постиженията на своите бойци и устремено продължават да работят с тях за постигане на най-добрите резултати", съобщи треньорския щаб на врачанския клуб.
 
15.05.2017, 14:18 часа
1818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha