"Воля" поиска оставката на Валери Симеонов

"Воля" поиска оставката на Валери Симеонов "Воля" скочи на вицепремиера Валери Симеонов. В парламента лидерът на партията Веселин Марешки му поиска оставката.
Причината е скандалът със заместник-министъра Павел Тенев, станал популярен с нацистките си снимки. Заради общественото недоволство той вчера подаде оставка. По-рано обаче Симеонов го защити, тъй като той е от квотата на "Обединени патриоти". Скандалът обаче възмути "Воля".
Стефан Августинов, член на изпълнителното бюро на "Воля", обясни в кулоарите на Народното събрание, че било недопустимо вицепремиер на европейска държава да се държи по този начин. Подигравката на "Обединени патриоти" била недопустима.
Имало безсилие в коалицията да назначи качествени кадри. Затова "Воля" ще обсъди дали да се иска оставката на Валери Симеонов. Формацията не подкрепяла участието на "Обединени патриоти" във властта.
Оставката трябва да я иска премиера, това пък заяви малко по-късно лидерът Веселин Марешки. Как реагира самият човек, който е направил този знак, подаде си оставката, всеки трябва да си носи отговорността, коментира той.
Марешки обаче смята, че Симеонов трябва да си подаде оставката. Това е моралното, убеден е Марешки.
"За нас нямат значение имената, а делата. Ние критикуваме или подкрепяме делата. Не трябва да обръщаме внимание на всеки помияр, който те захапва", коментира той властта.
18.05.2017, 12:39 часа
1148 1
Коментари

този пък ?

28.05.2017, 18:30 часа
Този Марешки е голям нагаждач, даже като мъж е смешен със слагачеството си.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha