Депутат от БСП: Чуват се редица гласове, че си заслужава да поискаме вот на недоверие

Депутат от БСП: Чуват се редица гласове, че си заслужава да поискаме вот на недоверие „Мисля че, председателят на нашата партия Корнелия Нинова беше категорична и ясна от парламентарната трибуна, че такъв тип поведение, от страна на държавници, е недопустимо", заяви в предаването „Офанзива" по Канал 3 депутатът от БСП Станислав Владимиров, по повод скандала с нацистките снимки, разгорял се през седмицата и исканата, вследствие на това оставка на вицепремиера Валери Симеонов.
„Всеки един политик, всеки един държавник е пример за поведение, модел за подражание. Така че, толкова леко да заметем този скандален случай е несериозно и затова, със сигурност БСП ще бъде последователна в това, този случай да не бъде подминат", допълни той.
По думите му, темата за нацизма е омаловажавана от редица политици през последните 25 години.
„Вие виждате, че и сред подрастващи, и сред част от нашето общество, някак си много некритично приемат различни поздрави, различни символики, които се свързват с нацизма. Аз затова казах, че осъдително е, когато държавници, в лицето на вицепремиера, толкова леко искат да подминат тази тема. Тук трябва да бъдем критични всички, не трябва да се делим на леви и на десни, всички в парламента трябва да бъдем критични. Защото, ако ние допуснем действително, по подобен начин, да не бъдем критични към такъв тип поведение, със сигурност след години това нещо, което сега се посява, ще роди плодове, които никой от нас няма да иска да желае", заяви още депутатът.
„Чуват се редица гласове в нашата парламентарна група, че това си заслужава, да бъде внесен вот на недоверие, за този тип поведение. Защото този тип поведение, от държавници, е осъдително", коментира Станислав Владимиров.
21.05.2017, 14:33 часа
1610 2
Коментари

иван

28.05.2017, 18:30 часа
Ааз пък имам основание да искам вън от парламента на най-големият крадец и измамник във врачанско- Николай Иванов,който е депутат от БСП ,папките с истината за измамите се бавят нарочно,за да има имунитет,време е прокуратурата да се самосезира

нагли, тъпи и алчни червени крокодилчета

28.05.2017, 18:30 часа
Пак избори, а? докога, бре? Идиотизмът ви е вроден, а жаждата за власт и кражби неутолима! Важно е да има хаос, а българо-продажници?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha