Простреляният мъж в квартал "Витоша" се събуди от кома

Простреляният мъж в квартал "Витоша" се събуди от кома Има леко подобрение в състоянието на мъжа, ранен при стрелбата в централния столичен квартал "Витоша", обявиха от УМБАЛ "Св. Анна“- София. Припомняме, че той бе прострелян в главата от строителния бос Драгомир Драганов
"Започваме постепенно да го будим от състоянието на медикаментозна кома. Възможно е процесът на излизане от кома да продължи над 12 часа", каза д-р Славомир Кондов – началник II неврохиругично отделение в здравното заведение.
При вендетата в София загинаха майката на простреляния - 60-годишната Стойка Стоянова, шефка на строителна фирма и 38-годишния Вячеслав Коев, който има българско и руско гражданство.
Те бяха застреляни от 57-годишния Драгомир Драгомиров, който също е собственик на строителна фирма.
Двойното убийство стана в офис в столичния кв. "Витоша" около 10:20 ч сутринта в четвъртък.
Драгомиров и фирмата му "НД-Инвест груп" били наети от жертвите си. Той отдавна работел с тях и дори в сряда отново се срещали. Според разследващите мъжът не е планирал убийството.
Четиримата се видели в офис на ул. "Ради Радев" №18, който не е на компаниите им. След кратък скандал Драгомиров извадил законно притежавания си пистолет "Берета", 9 милиметров, и стрелял.
Мъжът бе заловен от униформените на метри от екшъна и отведен в ареста. Вчера Софийския градски съд го остави на топло.
Обвинението смята, че ако е на свобода Драгомиров може да извърши друго престъпление, независимо, че е с чисто криминално минало.
"Съжалявам за инцидента, нямам обяснение какво се случи. Искам да се грижа за децата си, ще съдействам на разследващите", каза Драгомиров на магистратите, които обаче не се смилиха и го задържаха.
21.05.2017, 16:31 часа
1790 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha