"Ботев" /Враца/ загуби последното си домакинство с 0:2 от "Созопол"

"Ботев" /Враца/ загуби последното си домакинство с 0:2 от "Созопол" "Ботев" /Враца/ загуби като домакин с 0:2 от "Созопол" в среща от 29-ти кръг на Втора лига. Гостите откриха резултата още в 17-та мин. С прецизно изпълнение от пряк свободен удар Станимир Баев прати топката в мрежата на Яначков. Минута по-късно "Ботев" опита да върне попадението, но изтрелът с глава на Смирнов бе спасен от вратаря на "Созопол". До края на първата част врачани опитваха да стигнат до гола, но гостите успяха да запазят преднината си.
Второто полувреме започна със смяна за "Ботев". Чаворски влезе на мястото на Цолев за да засили атаката, но и той не успя да помогне. В 75-та мин. "Созопол" решиха мача с гол на Борисов. Пет минути преди края врачани останаха с човек по-малко след като главния рефер изгони Тодор Гочев.
За "Ботев" /Враца/ започнаха: Яначков, Цолев, Стоев, Михайлов, Пенев, Ив.Иванов, Карапетров, М.Иванов, Георгиев, Гочев и Смирнов. Сашо Ангелов разчита на резервите: Митов, Шахкелдиян, Краев, Танев, Маринов, Головодов и Чаворски.
"Созопол" играха в състав: Ботев, Делчев, Стоев, Пешов, Тафраджийски, Илиев, Георгиев, Мустафа, Баев, Мантарков, Идризов /резерви: Теменлиев, Борисов, Андреев, Христов, Комелов, Каймакански, Сечков/.
21.05.2017, 20:54 часа
1163 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha