Дневен хороскоп за 22 май

Дневен хороскоп за 22 май Овен
През този ден слушайте. Ако се вслушате по-внимателно в думите на приятелите ви, вероятно ще научите нещо важно. Разбира се, че има и други начини за получаване на информация, но защо трябва да пренебрегвате най-лесният и приятния от тях!

Телец
През този ден задачата ви ще бъде да сте подредени и дисциплинирани. По обяд странно безпокойство може да ви накара да се захващате с много неща едновременно. Не разпилявайте силите си, а се захванете с нещо, което ще е поне малко полезно.

Близнаци
Задачата ви сега е да проявите гъвкавост. Остроумието ви, което ще заблести с пълна сила ще ви помогне да преодолеете неразбирателствата с ваши близки. Само не се престаравайте, за да не събудите излишни подозрения у някого в неискреност.

Рак
През този ден ще бъдете удивени от енергията си. Ще сте толкова изпълнени със сили, че около вас направо ще е взривоопасно. Денят ще е много успешен, ако разбира се съумеете да не взривите всичко около вас. Бъдете много търпеливи и внимателни.

Лъв
Това е ден за спокойствие, размисли и самота, но в доброто ѝ измерение. Не се страхувайте да избягате от шума и суетата на града, дори това да ви коства ден отпуска или направо бягство от работата.

Дева
През този ден трябва да си отваряте очите на четири. Бъдете внимателни във всяко едно свое действие, но най-вече се опитайте да не засегнете близък човек. После ще трябва да положите много усилия, за да поправите стореното.

Везни
Енергията ви днес ще ви е в повече. Освен това ще имате огромно желание да промените нещо, но трябва да сте много внимателни да не направите стъпка в погрешна посока. Което работи добре - не го пипайте.

Скорпион
През този ден е възможно да се вдетините и всичките ви постъпки да бъдат с инфантилен привкус. Не го допускайте, защото така или иначе околните ще реагират на постъпките ви като към действия на възрастен. Бъдете дете, когато сте насаме със себе си.

Стрелец
През този ден ще сте прекалено чувствителни. Възможно е да се почувствате незаслужено обидени или ощетени. Не търсете причините в другите, особено ако са ви близки, а се опитайте да се вгледате първо в себе си.

Козирог
През този ден не слагайте етикети на хората. Освен това избягвайте конфликтите с колегите си и не бързайте във взимането на решения. За всичко останало имате пълната свобода да правите, каквото пожелаете, стига да е с любов.

Водолей
Това е ден, в който да бъдете себе си. Изцяло и точно по начина, по който сте си го представяли. Бъдете готови на много положителни отговори и реакции. Ще ви се наложи да понесете всичките.

Риби
През този ден имайте повече вяра в себе си. Безусловна! Сега най-голямата грешка, която може да допуснете днес е да подцените себе си. Вие се добри, много по-добри, отколкото може да си представите!
22.05.2017, 08:12 часа
2018 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha