Майстор набеди клиент за крадец и го наби

Майстор набеди клиент за крадец и го наби Мъж налетя на бой на клиент, занесъл му за ремонт телефон, който бил досущ като апарата, откраднат от майстора преди време. На момента не му казал нищо, но после го проследил в малка уличка, ударил го с юмрук, а после продължил с ритници. 
На 13 март м. г. мъж отишъл на пазара в Съединение и застанал пред сергия, на която се продават мобилни телефони и зарядни устройства. Тъй като знаел, че търговецът се занимава и с ремонти, го попитал може ли да поправи апарата му, който имал проблем със звука в слушалката. Майсторът поискал да го види и установил, че телефонът е същата марка и модел като този, който му бил откраднат преди време. Решил да раздаде правосъдие и набил заподозрения като крадец. Очевидец проследил саморазправата и нападателят бил задържан, съобщава "Марица".
Вече в съда отказал да признае вината си и твърдял, че другият мъж бил взел един от неговите телефони и отказвал да го върне. Затова той го дърпал, но не за да го бие, а за да го закара в полицията. 
Състав на Пловдивския районен съд не приема тази версия и признава мъжа за виновен, но тъй като той не е осъждан досега, наказанието му е глоба от 2000 лв.
22.05.2017, 09:46 часа
681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha