Бягство от затвора! Непълнолетен бандит е спипан на косъм, преди да се измъкне от изправителния дом в Бойчиновци

Бягство от затвора! Непълнолетен бандит е спипан на косъм, преди да се измъкне от изправителния дом в Бойчиновци Сцена, достойна за хитовия сериал „Бягство от затвора“, се разиграла в изправителния дом за младежи в Бойчиновци, научи BulNews.bg. 16-годишен престъпник е спипан на косъм, преди да успее да се измъкне от дебелите стени.
Случката е станала посред бял ден в неделя. Малко преди 2 часа надзирателите спипали 16-годишен пандизчия от пазарджишкото село Мало конаре секунди преди да прескочи последната ограда на изправителната институция. Находчивият тийнейджър, конкуренция на Майкъл Скофилд, успял да преодолее предишните две заграждения. На третото последно изпитание обаче, късметът му изневерил и охранителната система се задействала.
Хлапакът излежавал 2-годишна присъда в поправителния дом към врачанския затвор за блудтво и кражба. Изглежда обаче, че решил да съкрати наказанието си, което най-вероятно ще му излезе през носа. За опит за бягство законът предвижда удължаване на присъдата с до 3 години.
По случая е образувано досъдебно производство.
22.05.2017, 10:24 часа
4486 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha