Почетен плакет за Златко Живков

Почетен плакет за Златко Живков Кметът на Монтана Златко Живков получи почетен плакет на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи. Поради ангажименти в Брюксел Живков не успя да присъства на официалното награждаване в София.
На 12 май се чества Международния ден на сестринството. По този повод структурата в Монтана удостоим с награди заслужилите си членове. Кметът Златко Живков получи наградата си от председателя на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи в Монтана Таня Славкова за цялостна подкрепа, която оказва той на Регионалната колегия и осъществява последователна политика за подобряване на условията на труд и възнагражденията на медицинските сестри и фелдшери в детските градини и учебните заведения.
Асоциацията на професионалистите по здравни грижи в Монтана връчи отличията за постижения в областта на здравните грижи през 2016-та. Те са разделени на 3 категории – за най-дългогодишен принос, за най-млад професионалист и за професионалист на 2016-та. С плакети бяха наградени – Маргаритка Маркова, Красимира Георгиева, Силвана Станкова, Илонка Бойчева, Емилия Виняшка, Кета Георгиева, Саша Великова, Сашка Павлова, Соня Трифонова и Цветанка Мицина. За празника специалистите по здравни грижи получиха музикални поздрави.
22.05.2017, 13:44 часа
3109 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha