Трагедия в българския футбол: Бивш играч на ЦСКА се самоуби

Трагедия в българския футбол: Бивш играч на ЦСКА се самоуби Нова трагедия разтърси родния футбол. Бившият футболист на "Локомотив"-Пловдив и ЦСКА Стефан Лулчев е сложил край на живота си, предаде Gong.bg.
Лулчев, който е бронзов медалист с родния си "черно-бял" тим и шампион с "червените", се е самоубил в дома си тази сутрин.
Причините за нелепата кончина на 46-годишния мъж, който се занимава с бизнес след края на кариерата си, не са известни.
Стефан Лулчев е бивш централен защитник. Той е шампион и носител на Купата на България през 1997 година с ЦСКА - печели дубъл тогава.
На 28 май, когато ще се навършат 20 години от финала за Купата срещу "Левски", той вкара гол за победата с 3:1.
Лулчев е продукт на Детско-юношеската школа на "Локомотив"-Пд. Неговата кариера преминава през родния тим, "Черноморец"-Бс, "Розова долина", ЦСКА, "Септември"-София, а последният тим, с който играе в професионалния футбол, е "Марек" - до 2003 година.
Това е второ самоубийство на бивш футболист от родния  елит в последните дни. В събота стана ясно, че бившият футболист на "Левски" Давид Бистрон е сложил край на живота си на 34-годишна възраст. Неговият брат Даниел е потвърдил шокиращата вест пред медиите в родината на Бистрон.
Бившият защитник на "сините" се е обесил в мазето на своя апартамент и е оставил предсмъртна бележка. Заради здравословни проблеми Бистрон сложи край на кариерата си на 32 години. Все пак той не спря с футбола и играеше в аматьорски отбори в Швейцария.
22.05.2017, 13:58 часа
1955 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha