Юношите на "Локо" /Мездра/ се класираха на Държавния финал по хандбал

Юношите на "Локо" /Мездра/ се класираха на Държавния финал по хандбал Юношите младша възраст на Хандбален клуб "Локомотив" /Мездра/ станаха шампиони в Зона "Витоша" и се класираха за Държавния финал по хандбал в тази възраст. В зоналния финал, който се проведе в Арена "Неврокоп" в Гоце Делчев, възпитаниците на треньора Емил Николов победиха своите връстници от "Интер" /Благоевград/ с 31:3 гола и домакините "Пирин" /Гоце Делчев/ с 14:8 и спечелиха една от осемте квоти за заключителния етап на държавното първенство при 14-годишните момчета. 
Подрастващите локомотивци заслужиха и три индивидуални отличия. Голмайстор на тyрнира с 39 точни попадения стана капитанът на отбора Милен Валентинов, за най-добър защитник бе определен Божидар Симеонов, а за най-добър вратар Петър Ганев. Приза на най-полезен играч заслужи Боян Юсел от "Пирин" /Гоце Делчев/.
Юношите на мездренския клуб играха в състав: Петър Ганев, Валентин Гачев, Илиян Младенов, Милен Валентинов (кап.), Божидар Симеонов, Йохан Марков, Теодор Ангелов, Деян Дачев, Цветелин Петров, Габриел Георгиев, Георги Вълков и Жоро Иванов.
Държавният финал по хандбал при М14 ще се проведе от 16 до 18 юни в Бургас. Миналата година "Локомотив" се класира на четвърто място в България, а тази година е амбицирана да се нареди сред медалистите. 
22.05.2017, 16:08 часа
603 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha