Лятна ИТ академия за предприемачи ще се проведе във Враца

Лятна ИТ академия за предприемачи ще се проведе във Враца Враца софтуер общество ще организира за първи път във Враца лятна ИТ академия за предприемачи ПРО - от 03.07 до 05.08 2017г. В нея ще участват ученици и студенти в екипи, съставени от 2 до 5 човека. Те ще работят над реални софтуерни проекти, които сами са измислили в началото.
Целта на инициативата е всеки екип да изработи прототип на своята идея, както и да развият своите технически, предприемачески и меки умения. Има два типа роли - на програмисти и на предприемачи. Всички ще посещават обучения по сценично поведение, за да подобрят представянето си пред публика, а в края ще играят театрална постановка. По време на финалното събитие екипите ще представят прототипи от проектите си пред публика.
Записването става на http://pro.vratsa.net/. Желаещите да участват трябва да изпратят автобиография, отговор на въпроса “Защо искам да участвам в ПРО” и описание на идея, която да бъде иновативна, постижима (може да се работи по нея лятото) и конкурентноспособна.
Спонсори на Лятната ИТ академия ПРО са Telus International, които за втора поредна година подкрепят инициатива на Враца софтуер и фондация “Промяната”.
23.05.2017, 09:26 часа
946 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha