​Разпуснаха една от групите в общинския съвет на Враца

​Разпуснаха една от групите в общинския съвет на Враца Групата на общинските съветници от Реформаторски блок в общински съвет Враца бе разпусната. Това стана в началото на редовното заседание на местния парламент.
Заявлението за разпускането бе прочетено от председателя на общинския съвет Румен Антов в началото на сесията.
В документа се посочва, че основният мотив за решението е прекратяване на политическото представителство на Коалиция от партии Реформаторски блок в национален план.
Съветниците заявяват също, че поради коалиционния формат на Реформаторския блок и самостоятелността на политическите партии, членуващи в него Венелин Петров и Здравко Златев в бъдеще ще представляват в общински съвет - Враца ПП „Съюз на демократичните сили“ /СДС/, а общинския съветник Владислава Лакова - ПП „Демократи за силна България" /ДСБ/.
В заявлението ясно се посочва, че общинските съветници от ПП „СДС“ и ПП „ДСБ" в Общински съвет - Враца в бъдеще ще формират единно мнение по важните проблеми на община Враца, съвместни предложения и инициативи в Общински съвет - Враца, взети като решения на Съвместен съвет.
23.05.2017, 10:22 часа
3726 2
Коментари

ФОТО КОЦЕВ-МИЛИОНЕРА

28.05.2017, 18:30 часа
ТОВА СА "АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ" НА ИРИНЧЕТО КЛИАНТЕЛИСТКАТА, КОЯТО СЕГА ТЪРСИ КЪДЕ ДА СИ ЗАЛЕПИ МАЗНАТА ФИЗИОНОМИЯ. В ГЕРБ ЛИ ИЛИ НА ДРУГО МЯСТО.

Име

28.05.2017, 18:30 часа
СДС-арската грандоманщина няма край! Което е много, много жалко...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha