МВР: Кола е изгоряла при вчерашния пожар в Монтана

МВР: Кола е изгоряла при вчерашния пожар в Монтана Полицията излезе с подробности за пожара, който разбуди Монтана в ранни зори вчера.
Както BulNews.bg първо съобщи, пламъците лумнали малко след 7 часа. Подпалила се къща на улица „Поп Андрей“, собственост на двама местни жители – И.И. /43 г./ и В.И. /40 г./. Живеещите в съседните сгради жители били разбудени от няколко не много силни експлозии, които се чували от къщата. След това тя била обхваната от огнените езици, разказаха очевидци на инцидента.
Оказва се, че взривовете били от кола, паркирана в гараж на територията на имота. Автомобилът „Алфа Ромео 156”, собственост на 20-годишен местен жител с инициали Г.Д., е унищожен напълно от огнената стихия.
На местопроизшествието незабавно се отзовал екип на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборците реагирали светкавично и за минути потушили пламъците. Огнените езици обаче погълнали, освен колата, част от гаража, а също и компресор за въздух и инструменти. Спасена е лятна кухня.
Причината за пожара е в процес на установяване. По случая работи полицията в Монтана, образувано е досъдебно производство за палеж по непредпазливост. 
 
23.05.2017, 11:02 часа
3284 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha