Чудо! Набожна детска учителка се превърна в порнозвезда /снимки/

Чудо! Набожна детска учителка се превърна в порнозвезда /снимки/ Огромна пропаст стои между религията и порнографията. Двете неща са толкова несъвместими и различни, колкото различни могат да бъдат една начална учителка в църковно училище и актриса от порноиндустрията. Блеър Уилямс обаче, е изключително и необикновено изключение.
Тази млада русокоса учителка от Лос Анджелис шокира всички членове на своята църковна общност, когато неочаквано зарязала преподаването и се превърнала в звезда от филмите за възрастни, пише сайтът Man Damm It.
Младата жена участвала в риалити шоу, наречено "Секс-фактор", в което участниците трябва да се съревновават помежду си, изпълнявайки различни задачи и изпитания, за да стигнат до победата, която ще ги превърне в истински порнозвезди. Но Блеър не само участвала в телевизионното предаване, тя успяла да го спечели, а това ѝ донесло награда от 1 млн. долара и договор за филми.
След като вратите на индустрията вече били широко отворени пред нея, младата набожна учителка решила да изостава преподаването и да поеме към новата си кариера, в която да вложи много старание.
Всички нейни познати и близки били шокирани от внезапната трансформация на Блеър. Разюзданата и похотлива жена, в която се била превърнала, нямала нищо общо с благочестивата католичка, която примерно следвала каноните и религиозните обреди, пише Daily Star.
В едно интервю, малко след победата ѝ в шоуто, бившата начална учителка обяснила, че най-трудното нещо, пред което се изправила, било неодобрението на родителите ѝ.
Тя станала и обект на колективната неприязън и гняв, като много от хората около нея я обвинявали за направения избор. Според тях жената напразно се била отказала от кариерата на педагог, още повече че имала висше образование и репутация на интелектуалка.
И макар новото амплоа на Блеър да е абсолютно недопустимо според разбиранията на строгата католическа църквата, младата жена продължава да вярва в Бог и се смята за набожна християнка. За това говорят и много от публикациите ѝ в Инстаграм и други сайтове в интернет, в които жената парадира не само с тялото си, но и с набожността си. Потребителското ѝ име в социалните мрежи е "Бог да благослови Блеър", а като информация за себе си, тя е написала: "Някои порноактриси отиват в Рая".                                                
23.05.2017, 16:14 часа
4507 1
Коментари

у , бре , жено !

28.05.2017, 18:30 часа
денги - мангизи - рубли - доларес - левчета мизерни - драхми - рупии ....и други проклети хартийки правят планетата Земя на кенеф...Сори !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha