Наглост без граници! Шофьор заряза колата си насред кръстовище във Враца

Наглост без граници! Шофьор заряза колата си насред кръстовище във Враца Нагло паркиране изуми десетки хора на кооперативния пазар във Враца, съобщи читател на BulNews.bg за рубриката „Ти, репортерът“.
Нахален шофьор на кола с врачанска регистрация без да се замисля зарязал колата си по безобразен начин. Возилото „Фолксваген Шаран“ насред кръстовището между улиците „Ген. Леонов“ и „Хаджи Димитър“, и то в пиков час. Мъжът буквално препречил пътя на останалите участници в движението. Подобно паркиране създава рискови ситуации и предпоставки за ПТП, но явно на шофьора не му пука от това.
„Шофьорът на този "Фолксваген Шаран" съвсем спокойно си паркира колата на кръстовището на пазара в пиков час и затрудни движението. При направената от моя страна забележка, наглецът ми отговори да си гледам работата, затова го снимах и се надявам да си получи глобата“, пише възмутеният врачанин.
Съвестните хора не престават да се гневят, че от страна на контролните органи не се предприемат никакви адекватни действия срещу наглите нарушители и се питат кога най-после някой ще си свърши работата, за която му се плаща.  
24.05.2017, 08:45 часа
4398 1
Коментари

111

28.05.2017, 18:30 часа
Не се пънете защото нямя смисъл! Полиция нямя и всеки прави каквото си иска! Имаше една снимки на джип спрял насред кръстовището на Рица, та същия бе спрял скоро на инвалидно място. Ми, тротоара от VIP до Руски е задръстен от подобно наспирали!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha