Митове и легенди за аналния секс /18+/

Митове и легенди за аналния секс /18+/ Аналният секс остава сред най-предпочитаните изживявания в леглото, особено за господата, а може би и за голяма част от дамите. Нека да развенчаем няколко мита за това "забранено" удоволствие:

1. Феновете на анален секс са скрити гейове
Вярно е, че при хомосексуалистите това е основната форма на сношение, но то пък какъв ли избор имат? Ако партньорът ви много иска да пробвате аналната любов, това всъщност си го прави 100% мъжкар. И този вид секс за него ще е желание да ви има "отвсякъде". А и чисто физически аналният секс е по-приятен за мъжете, защото мускулите на ануса при дамите са по-стегнати и "обгръщането" на пениса носи много по-силни и блажени усещания. Така че твърдението, че феновете на аналния секс са гейове, е пълна глупост!

2. Боли
Да, така е, но само ако партньорът е невнимателен. Когато аналното проникване се извършва правилно - бавно, нежно, без резки движения и се използва достатъчно количество лубрикант, няма да има болка. Истината е, че изисква време. Но най-важният фактор за болката е страхът! Ако ви е страх, колкото и внимателно да действа партньорът, пак ще ви боли. Защото страхът кара мускулите ви да се стягат, а това неизменно води до остра болка. Затова е добре да отделите повече време и на предразполагането.

3. По-готин е от традиционния секс
Всъщност в повечето случаи наистина е така. Но не си вкарвайте мисълта, че ви чака нещо умопомрачаващо. Да, може и да се случи, но когато човек има огромни очаквания, често остава разочарован. Пък и удоволствието от аналния секс при жените не зависи толкова от физиологичните фактори. Истина е, че на входа на ануса са разположени много нервни окончания. Но както при традиционния секс, така и тук, възбудата идва предимно от мозъка. Че правите нещо ново, забранено, вълнуващо, че искате да го направите. Ако сте се навили на анален секс само, за да угодите на мъжа до вас, като същевременно си повтаряте "какво толкова и без това всички казват, че е страхотно", по-добре се откажете.
24.05.2017, 14:19 часа
3035 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha