Бунт! Служителите на РЗИ-Враца готвят подписка срещу малорадския Цезар

Бунт! Служителите на РЗИ-Враца готвят подписка срещу малорадския Цезар Служители в Районната здравна инспекция /РЗИ/ във Враца готвят подписка срещу бъдещия си началник Цезар Пенчев, научи информационна агенция BulNews.bg. Работещите във възловата институция много добре познават характера на джипито от Малорад и нямат желание да станат поредните жертви на неуспешно кадруване на самозабравили се гербаджии от местната структура. През годините Цезар Пенчев посещавал редовно РЗИ по различни поводи и почти винаги вдигал скандал на работещите там. Неприятно впечатление правела и манията му за величие, която му пречи да води нормален диалог със свои колеги. Затова служителите се обединили в желанието си да покажат на местните велможи от ГЕРБ, че изборът на Цезар Пенчев е грешен и неприемлив за инспекцията, която в момента работи като часовник. Очаква се в началото на юни подписката да бъде изпратена в здравното министерство и в офиса на местната структура на партията на Бойко Борисов.
Междувременно по проверени канали в редакцията на медията ни пристигна хабер от общинския шеф на партията в Бяла Слатина Стефан Терзийски, който твърди, че от 2 години не е виждал малорадския Цезар и категорично не стои зад неговата номинация. Почти веднага след това от партийния офис на управляващите изтече информация, че всъщност основните радетели на идеята за нов началник са д-р Иво Ралчовски и д-р Наташка Велчовска. Последната е родом от Борован и почти през ден се прибира, което й е дало възможност за по-топли контакти с мераклията да стане някакъв директор на нещо. Любопитното е дали народните представители и областният управител стоят зад кандидатурата на Цезар Пенчев и как ще оправдаят срива в работата на РЗИ и масово напускащите експерти при неговото назначение.
Любопитното е и дали неговите благодетели знаят, че в момента той е с разклатено здраве, което може да се окаже пречка пред изпълнението на служебните му задължения като директор. Вчера малорадският Цезар се върна от дълго лечение в санаториум в Павел баня, където се лекуват неврологични болести, които често рецидивират и изискват продължително болнично лечение. Нима ще бъде допуснато конкурсът за директор на РЗИ да бъде спечелен от болнав кандидат, който да прекарва повечето време в болнични?! По-добре ГЕРБ  публично да обяви, че няма да се бърка в процедурата и комисията по избора да бъде оставена да работи на спокойствие.
25.05.2017, 08:45 часа
10804 14
Коментари

лекар

31.05.2017, 05:16 часа
Орлин Димитров все повече е класа сама по себе си и докато човек го наблюдава, се оформя една мисъл: така изглежда някой, който е силен и стабилен. В РЗИ са щастливи късметлии.

Sonya

29.05.2017, 21:10 часа
Да но за съжаление той не е кандидат. Поне не споменават за негова кандидатура, иначее е безпорен.

Валя

29.05.2017, 18:11 часа
Директор на РЗИ-Враца трябвя да стане д-р Орлин Димитров,който в момента изпълнява длъжността "Директор" на РЗИ-Враца.Още с назначаването му направи доста положителни промени и в момента се ползва с голямо уважение и доверие сред подчинените си.

TOTI Francesko

29.05.2017, 02:12 часа
Mamma mia. Te такъв не сме имале със списак от Малорад, "Списако на цезар"

DIDI

29.05.2017, 02:03 часа
Той има готов списък с имената за предстоящи уволнения-12 лекари и инспектори. Първи са от Обществено здраве и Надзор на заразните заболявания, които са му правили предписания и актове за немърливо отношение към работата и незачитане на нормативите.

Цеци

28.05.2017, 18:30 часа
Пенчев да порасне с 35 см. и ще стане готов да директор. Няма осанката за такъв.

е сега

28.05.2017, 18:30 часа
Подкрепям подписката, Цезар не става за началник!

това е истината

28.05.2017, 18:30 часа
Не разбрахте ли че,ГЕРБ е БКП обновена!

noragami

28.05.2017, 18:30 часа
Бях наивно уверен в справедливата мъдрост на Запада, но моята увереност отдавна започна да се разколебава. После съвсем изтля и загина с признаването на ГЕРБ за дясна партия.

До Бузов

28.05.2017, 18:30 часа
Готвят директор на Обредни дейности да стане прочутият дарител, консултант, знаменосец на четата на хайдук Калин - Илиян Нистеров.Банката с кадри върти едни и същи смрадове! Така че чакайте новия Цезар на погребенията на ГЕРБ!!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha