Похвално! Разкриха брутален грабеж на непълнолетно момиче в Монтана

Похвално! Разкриха брутален грабеж на непълнолетно момиче в Монтана Полицията в Монтана е разкрила грабеж над 16-годишно момиче. Шокиращата случка потресе Монтана на 19 май. Неизвестен бандит заплашил с нож девойката и й откраднал мобилния телефон и джобните й – 10 лева.
Сигналът е подаден към 4 часа през нощта от майката на потърпевшата тийнейджърка. Тя заявила на униформените, че към полунощ, докато дъщеря й се прибирала към дома си, е била нападната между улиците "Св. Св. Кирил и Методий" и "Васил Левски". Според описанието, което дало момичето, нападателят бил на възраст между 20 и 30 години.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия по горещи следи, служители на реда задържали извършителя. Оказало се, че това е Н.Д. на 22 години от село Громшин, общ. Бойчиновци, който живеел на квартира в Монтана. Младежът е криминално проявен за кражби, притежание на наркотични вещества и подаване на неверен сигнал на тел. 112, като вече има и влязла в сила присъда. Сега изпеченият бандит е в ареста, като първоначалната му мярка от 24 часа е удължена на 72 часа.
Откраднатият от него мобилен телефон "Huawei P 8 Light" е намерен, иззет и върнат на собственичката.
Служителите, участвали в разкриването на грабежа, ще бъдат наградени с „писмена похвала” от ръководството на областната дирекция на  МВР в Монтана.
26.05.2017, 10:11 часа
2407 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha