Жестока трагедия! Национал на България загина в зловеща катастрофа

Жестока трагедия! Национал на България загина в зловеща катастрофа Жестока трагедия сполетя българския футбол. Юношата на Берое и младежки национал на страната Мартин Ковачев е загинал снощи в тежката катастрофа край Стара Загора. Зловещият инцидент стана снощи около 21:30 часа край Стара Загора.
18-годишният Ковачев и негов връстник са пътували с лека кола в посока старозагорското село Богомилово. В района на Бетоновия възел автомобилът на младежите предприема изпреварване, навлиза в насрещното движение и се удря челно в тежкотоварен камион. Водачът на колата и неговият спътник загиват на място.
Ето какво написаха от Берое относно огромната трагедия:
"С дълбоко прискърбие съобщаваме, че юношата на Берое Мартин Ковачев, който е и национал на България е починал късно снощи при пътно-транспортно произшествие. Ръководството, всички съотборници и служители на Берое изказват своите съболезнования към семейството, близките и приятелите на Марто.
Почивай в мир, приятелю! Ти завинаги ще останеш в нашите сърца!"
Ковачев бе част от отбора на Берое U19 и тренираше с представителния отбор на клуба. Юноша на Берое от ранна детска възраст. Национал на България за възрастта си в последните три години.
26.05.2017, 10:47 часа
2778 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha