Девица предлага непорочността си на търг, 18-годишното момиче има бележка от лекари /снимки/

Девица предлага непорочността си на търг, 18-годишното момиче има бележка от лекари /снимки/ Девствеността се превърна в бързооборотна стока в последно време. Все повече момичета, изкушени от идеята да получат тлъста сума пари в замяна на нещо, което отдавна не се смята за ценно притежание, се свързват с посредници, които да им помогнат да загубят непорочността си.
18-годишна девойка е последната клиентка на най-известната германска агенция за компаньонки, прочула се с организирането на търгове, на които момичета продават девствеността си на онзи, който плати най-висока цена.
Новата клиентка на The Cinderella Escorts решила да продаде девствеността си, за да може да събере достатъчно средства за образованието си в университет, заявява самото момиче. Освен това, с евентуално получените пари, тя иска да си купи апартамент и кола, пише в. "Мирър".

Ким, която е наполовина австрийка и наполовина германка, се свързала с агенцията за компаньонки, която има опит в този вид продажби.
Сред услугите, които агенцията предлага и с които се гордее, е експертна оценка на специализиран лекарски екип, който предоставя на заинтересованите купувачи сертификат, доказващ непорочността на предлаганите момичета. Освен това потенциалният купувач може да направи собствени тестове, за да получи потвърждение за качеството и легитимността на предлаганата "стока".
Според германските медии човекът, който стои зад най-известния уебсайт за компаньонки в Германия е 26-годишен дебелак от Дортмунд, който все още живее в мазето на майка си.
Смята се, че този бизнес за милиони се ръководи от Ян Закобиески, който движи цялата дейност на агенцията от дома на своите родители, които изобщо не подозират с какво се занимава синът им.
Първоначалната цена, която е обявена за девствеността на Ким е 100 хил. евро, като 20% от сумата ще отидат за посредника по сделката.
Във визитката си, публикувана на сайта на агенцията, Ким е написала, че обича да пие портокалов сок и харесва гръцката кухня, а любимите ѝ цветя са розите. "Бих искала да уча в Германия или Австрия. С парите, които ще получа, мога да платя образованието си, да си купя апартамент и кола", обяснява девойката.
Тя била вдъхновена да предложи "най-ценния си дар" на онзи с най-дебел портфейл, от Александра Хефрен, 18-годишната румънка, която преди време, с помощта на същата агенция, продаде своята девственост за над 2 млн. евро на анонимен бизнесмен от Хонконг.                                                
26.05.2017, 13:44 часа
4230 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha