Извънредно! Грабеж във Враца, полицията светкавично задържа извършителя /снимки/

Извънредно! Грабеж във Враца, полицията светкавично задържа извършителя /снимки/ Врачанин, извършил грабеж в един от оборотните оказиони в града, бе светкавично заловен от полицията, научи първи BulNews.bg. Грабежът е станал към 10.30 часа днес в обекта, който е близо до хипермаркет „LIDL“ в ж.к. „Сениче“.
Около 30-годишния врачанин Велизар Илиев ненадейно нахълтал в оказиона и попитал продавачката Цветелина Тодорова дали шефовете й са наблизо. Веднага след това казал на стреснатата жена „аз нещо ще направя… Ти не мърдай, нищо не прави…“, грабнал една видеокамера от витрината и побягнал.
Тодорова останала като гръмната, защото Велизар посещавал на няколко пъти преди инцидента оказиона и дори бил поискал да се сприятелят в социалните мрежи. След като обирджията напуснал обекта, Тодорова побягнала по него и видяла, че се качва в тъмно-кафява кола. Продавачката бързо се обадила на 112 и след минути на мястото имало униформени, които се заели с разрешаването на случая. Жената им показала фейсбук профила на Илиев и запис от видеокамерите в обекта, за да разберат кой е и по-бързо да го открият. Веднага след подадената информация ченгетата от РУП "Дъбника" във Враца заловили Илиев и го вкарали зад решетките. 
26.05.2017, 13:52 часа
12748 2
Коментари

Аз

28.05.2017, 18:30 часа
Леле какви глупости се случват в този град.

Съученик

28.05.2017, 18:30 часа
Велизаре,да не почна и ти да шмъркаш бре,твоята приятелка от коя държава е,на филипинка мяза ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha