"Монтана" замина за Ловеч с група от 17 футболисти

"Монтана" замина за Ловеч с група от 17 футболисти Отборът на "Монтана" излиза за най-важната си среща от началото на сезона. Днес от 17.45 часа на градския стадион в Ловеч монтанци приемат "Локомотив" /Горна Оряховица/ в решителен плейаут за оставане в Първа професионална лига. Реваншът е в понеделник, а отборът, който загуби ще изпадне директно в по-долната група. Крайният победител пък ще играе бараж с класиралия се на второ място във Втора лига, а това ще бъде или "Етър" /Велико Търново/, или столичният "Септември". Проблемите в "Монтана" са известни. Старши треньорът Атанас Атанасов отново няма да може да разчита на трайно контузените Евгени Александров, Стивън Петков и Сергей Георгиев. Аут са още централнит защитник Диарасоуба Бамба и на нападателите Атанас Илиев и Саер Сане, които също имат някакви здравословни проблеми.
„За такива решителни битки ми трябва мъжкари. И сто футболисти да взема, ако не са готови да оставят сърцето си на терена се губи смисълът”, заяви Атанас Атанасов. Очаква се той да заложи на същия състав, с който започна и мача с "Нефтохимик" в Бургас.
групата на "Монтана" за мача с "Локомотив" /ГО/:
вратари: Корин Брокс Мийд, Неманя Счекич;
защитници:Иван  Михов, Юлиян Чапаев, Бирахим Сар, Сантяго Вияфани, Блажо Игуманович;
полузащитници и нападатели:Антони Иванов, Костадин Дяков, Даниел Гаджев, Джордже Ивеля, Петър Атанасов, Даниел Генов, Андреас Васев, Небойша Иванчевич, Борислав Дамянов, Александър Веселинов.
 
26.05.2017, 14:07 часа
491 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha