Ето ги секс позите, които ни сближават /18+/

Ето ги секс позите, които ни сближават /18+/ Според експертите здравословният сексуален живот е важен фактор за щастлива връзка. Излиза, че интимните отношения могат да подобрят и емоционалните отношения между двойките, които са заедно отдавна. А тези пет пози са най-добри за сближаване в леглото и не само:

1. Балетист
Изправени сте един срещу друг, жената повдига единия си крак, а мъжът я хваща през кръста. Това ви дава възможност да пипате партньора си, където пожелаете, а и ще сте доста близо един до друг, което значи още повече интимност.

2. Ездачката
Тя е идеална поза, защото оставя ръцете ви свободни, за да можете да пипате и други ерогенни зони. Също така тази поза осигурява добър визуален контакт с другия човек.

3. Люлка
Предимството на тази поза е, че се гледате в очите по време на секс, а с малко повече упраженения може да поискате от половинката си да освободи едната си ръка и да ви достави допълнително удоволствие.

4. Мисионерската
Въпреки, че се смята за една от скучните пози в секса - мисионерската е една от най-интимните - гледате се, целувате се, прегръщате се и може да се докосвате по цялото тяло през цялото време.

5. Любимата ви поза
Ключът към секса, който заздравява връзката най-добре е и двамата да намерите удоволствието и радостта в секса. Намирането на любимата поза е ползотворно, защото ви кара да поговорите как ви е най-приятно да го правите, което е важно за сексуалния ви живот.
26.05.2017, 15:12 часа
2493 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha