Звездите предвиждат спорен ден за три зодиакални знака

Звездите предвиждат спорен ден за три зодиакални знака Овен 
Oт гледна точка на работата и други полезни дейности, този ден , като цяло, по нищо няма да се отличава от останалите. Ще постигнете това-онова, но резултатите ще изглеждат (в това число и на Вас, самите) доста скромни и неоправдаващи усилията. До вечерта ще нарастне Вашата раздразнителност, и ще започнете да се карате буквално с всички. „Под ножа” може да попадне и близък човек. Само че денят не е безнадежден. Той отлично подхожда за романтични срещи и разходки, и обещва интересни запознанства. Ако посетите увеселително мероприятие, впечатлението Ви ще бъде приятно. 

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им вкъщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си. Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак
В никакъв случай днес не трябва да нервничите и да преживявате. Нито едно събитие на този свят не заслужава Вашите сълзи и нервно разстройство! Освен това, настроенията Ви винаги ще се отразяват на настроението на Вашия любим човек, а да го огорчавате, няма никакъв смисъл.

Лъв
Напълно благоприятен ден, изключително подходящ за разнообразни културни развлечения, така че не си заслужава да отговаряте с отказ на поканите за посещение на театър или на концерт. Деловата Ви активност е снижена, а Вие едва ли ще успеете да решите сложните задачи. Избирайте онова, което е наистина важно. Взаимното взаимно разбиране с близките Ви ще бъде ако не абсолютно, то достатъчно, за да се избегнат разправиите, конфликтите и недоразумения. Денят е подходящ и за любовни и романтични срещи. А и приятелските сбирки ще преминат не така весело, както би Ви се искало.

Дева
Когато най-малко очаквате, у Вас ще се съберат гости, макар че не обичате много неочаквани посетители. Но тъй като във Вашето жилище винаги е чисто и уютно, те няма да успеят да Ви изненадат. Сега сте предупредени и имате възможност да внесете няколко заключителни щрихи, като приберете онова, което не бихте искали да бъде видяно от чужди хора. А когато гостите Ви нападнат, престорете се на твърде учудени... 

Везни
Появява се възможност да укрепите своите позиции, да намерите нови съюзници , и да станете по-важна и влиятелна персона. Наистина, заради това ще се наложи да покажете зъби, но това си заслужава. За целта просто трябва временно да скриете своето миролюбие от околните, но съвсем не е задължително да се разделяте завинаги с това свое похвално качество. Много е важно своевременно да проявите инициатива в личния си живот. Ще имате възможност да завоювате сърцето на човека, който отдавна Ви е симпатичен. Не е изключено неочаквано любовно признание, покана за среща и (или) приятен подарък.

Скорпион
На Вашия любим човек днес ще се прииска повече нежност, внимание и топлота от Ваша страна. Постарайте се максимално да удовлетворите тези негови потребности, още повече, че това не представлява голямо затруднение за Вас. На него пък ще му бъде много приятно, и даже необходимо.

Стрелец
Недейте днес прекалено да откровеничите със своя любим човек. Голяма е вреоятността той да разбере Вашите думи превратно, да ги оцени погрешно и да си направи неправилни изводи. Това ще доведе до недоволство и обиди, а резултатът ще е коренно противоположен на очакванията.

Козирог
Замислете се за това, до колко правилно избирате пътя за достигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са удовлетворени. Още повече хора, които до неотдавна са се обявявали за Ваши съюзници и партньори, неочаквано ще започнат да търсят сътрудничество с тези, които причислвате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че ако много не Ви върви, може да се окажете самотен войн в полето... В личната сфера се очертава много комфортна ситуация. Ще усещате подкрепата на близките и ще се радвате на взаимното разбиране с любимия човек. Сериозни промени са малко вероятни, но тяхното отсъствие едва ли ще Ви огорчи. 

Водолей
Не лек, но плодотворен ден очаква Водолеите. Днес представителите на този знак прекрасно ще се справят с решаването на най-различни задачи - от обичайните ежедневни, до сложните и представителни, изискващи специални знания и особен подход. Неотразимото Ви обаяние ще помогне за успешното преминаване на делови преговори. Само че не бъдете нетърпеливи: прекаленият натиск над събеседника може да доведе до неочаквани усложнения. От гледна точка на семейните отношения , денят е прекрасен. Много от проблемите, които не са Ви давали мирка от доста дълго време, ще се решат , сякаш от самосебе си. Има вероятност да получите ценен подарък от по-възрастни роднини. 

Риби
От Вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще Ви се стори, че те просто нямат време , за да Ви изслушат внимателно. Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени.
27.05.2017, 08:10 часа
1446 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha