Рокада! Иво Лилов е новият областен шеф на БСП във Врачанско

Рокада! Иво Лилов е новият областен шеф на БСП във Врачанско На провелото се вчера заседание на Областния съвет на БСП – Враца, беше избран нов областен председател. Ивайло Лилов* спечели 2/3 от гласовете, срещу опонента си Силвия Първановска.
Новоизбраният председател обяви, че ще работи за изграждането на единен и силен екип в цялата област.
“Аз говоря за промяна. Аз говоря за кауза. Нашата обща кауза е да променим България и в частност живота на хората в областта. Започваме от нашата собствена организация. Всичко е в наши ръце.”, заяви Иво Лилов в своето изказване.
“Промяната започва още с този избор. И трябва да продължи с победа на местните избори”.
Иво Лилов коментира, че след победата на президентските и получените един милион гласа на последните парламентарни избори, БСП е ясната алтернатива на сегашното управление.
“Голямата ми цел като председател е - БСП да стане първа политическа сила в областта на предстоящите местни избори. Региона очевидно не получава заслуженото внимание от страна на държавата, въпреки заявките, които слушаме от години. Като областен председател ще работя проблемите на Северозапада да бъдат акцент в работата на Парламентарната група на “БСП за България”.
За новия председател смисълът на политиката е екипната работа. Той изведе това като основен приоритет. “Ако не направим силен екип, всички останали приоритети са непостижими. Вярвам, че успехите на една организация не зависят единствено от председателя ѝ. Те зависят от всички нас, заедно като екип”, написа във фейсбук профила си Лилов.
“Личната ми амбиция, а и вярвам на всички нас, е да се преборим за доверието на всеки човек в областта. Когато съберем всяка малка стъпка, която сме извървели – това ще бъде големината на границата между победата и поражението. И аз съм убеден, че можем да го направим!”.
 
* Ивайло Лилов, роден в град Враца на 12 септември 1983 година. Завършва политология във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Втората му специалност е финанси в УНСС. Владее английски език. Преминал е специализираните обучения на немската фондация “Фридрих Еберт” и на Института за социална интеграция. До 2012 г. е областен председател на Младежкото обединение в БСП-Враца.
Работи като организатор към НС на БСП от 2010 година. Член е на Националния съвет на Българска социалистическа партия. 
27.05.2017, 13:57 часа
6029 8
Коментари

uke

30.05.2017, 16:51 часа
Язък за кака СИЛВИЯ ПЪРВАНОВСКА. Язе неги си саках, а она пъ че оди у бедежето.

Име

30.05.2017, 14:01 часа
Интересно как ги подбират в това БСП. Явно имат сериозен критерий за визията - Дамяновска с вид на селска домакиня, Иван Иванов с аграрната физономия и изражението на селски хитрец, сега и тоя с визия на квартален далавераджия.

Брюксел

28.05.2017, 18:30 часа
Млад или стар, с опит или без опит, в партийните централи това няма значение. Старите имат опит в далаверите, ще научат и тогова-младия. Те са го избрали не според някакви негови качества, а защото няма никакви качества, лесно ще го управляват.

Fack

28.05.2017, 18:30 часа
"Работник", бившият мин.председател Станишев, също нямаше нито един ден работен, нито войник бе ходил, нито семейство имаше. Гледаше с тъпа ирония, все едно казваше- не ми пука нито за държава нито за народ.

РАБОТНИК

28.05.2017, 18:30 часа
ТОЗИ МЛАДЕЖ НИКОГА НЕ Е ХОДИЛ НА РАБОТА .КАК ЩЕ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА ,КАТО НЯМА НИКАКЪВ ТРУДОВ ОПИТ ??!! КЪДЕ И КАКВИ РЪКОВОДНИ КАЧЕСТВА ПОКАЗА ,ЗА ДА СТАНЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ/РЪКОВОДИТЕЛ/ ??!!

Баце

28.05.2017, 18:30 часа
Идеи -ДА. Денги - НЕТ.

Naprotiv

28.05.2017, 18:30 часа
Izglejda naporisto,otkroveno,lachezarno mlado choveche,dano se spravi nai-setne s Bojinkata, pogrebalnata falshifikatorka Damianovska,psevdokomunista Lachezar Genov i mn,drugi smucheshti kravop[iici v BSP vTRACA. uSPEH na mladoto i obrazovano pokoL

БКП

28.05.2017, 18:30 часа
Чий комунистически внук е този или ще е просто "маша"? Визията му подхожда за главатар на банда-лукав, ехиден. Малко наподобява Станишев.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha