Дневен хороскоп за 29 май

Дневен хороскоп за 29 май Овен
Не режете клона, на който се намирате. Понякога е много трудно и ни иде да се откажем от всичко. Правилният път, обаче, е да се опитате да се изкачите нагоре, а не да падате. 

Телец
Последователността и инатът са две различни неща. Познават се по резултата. Ако се чувствате зле значи може би е добре да смените тактиката, а не да я задълбавате.

Близнаци
Днес се опитайте да кажете нещо хубаво на всеки, когото срещнете. Резултатът ще надмине очакванията. Имате нужда от повече положителни събития в живота ви и сте в състояние да ги създадете сами.

Рак
Това, което търсите навън, всъщност се намира в самите вас. Извадете го да подиша чист въздух, да живне, да види бял свят. Така и други ще го видят, а някой дори ще се влюби.

Лъв
Днес бъдете критични само и единствено към себе си. А най-добре не бъдете критични към никого. Прогресът се основава на положителната основа и искрените цели, родени от душата.

Дева
Безсмислено е да се връщате назад. Там сте били толкова много пъти. Някой очаква отговор от вас. Бъдете искрени с риск да го нараните. Това е по-добре отколкото да го оставяте да живее в празни надежди.

Везни
Общуването днес ще е истинско мъчение за вас. Това е, защото сте престанали да говорите със себе си напоследък. Подарете си повече време да се „подредите“.Така ще сте полезни на себе си и на другите.

Скорпион
Много е важно да знаете накъде отивате. В противен случай може да объркате посоката и да ви отнеме много време за намирането на правилната. Ако не знаете къде отивате спрете за малко на едно място.

Стрелец
Бъдете готови за добра новина. Може би не толкова, колкото сте си представяли, но ако се замислите и вгледате по-добре ще откриете много повече ползи за себе си. Честито!

Козирог
Умението ви да давате съвети днес трябва да бъде насочено само и единствено към вас самите. Никой не обича празнодумковците. Не си печелете този образ, имате много повече потенциал.

Водолей
През този ден печелившото ви поведение включва извинение и осъзнаване. Не мислете дали е достойно или не, защото със сигурност е, особено когато сте сгрешили. Всичко, което направите ще бъде прието с много любов.

Риби 
Колкото и да ви е трудно бъдете себе си. Съдбата ви поставя изпитание. Не навеждайте глава дори за миг. Нещо повече – сложете най-широката си усмивка.

 
29.05.2017, 08:08 часа
1378 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha