Срамота, колеги! Скандал с играта на „Конкурент“, анулираха класацията

Срамота, колеги! Скандал с играта на „Конкурент“, анулираха класацията Недопустим скандал избухна с играта Game of Proms на врачанския вестник „Конкурент“, видя информационна агенция BulNews.bg. В събота главният редактор Гошо Синдика публикува редакционен материал, в който съобщи, че заради злоупотреби се анулира временното класиране. Очевидно някои от близките на абитуриентките, които изпращат свои снимки за играта, са прекалили с желанието си за победа и затова сринаха сайта на вестника. Цяла събота konkurent.bg не работеше стабилно и така малкото им останали читатели не успяваха да прочетат новините в него.
Самата игра Game of Proms е от типа „Лапнишаран“. Ужасен от катастрофално ниския интерес към сайта, Гошо Синдика пусна игра, в която абитуриентки трябва да изпратят свои снимки от бала и които получат най-много четения, печелят награди. След като качат снимките в konkurent.bg, амбициозни близки започват като луди да кликат върху материала и така трупат трафик към сайта. Благодарение на тази активност, той вдигна посещенията си почти два пъти, но малкият брой на прочетени новини показва, че хората не ги четат, а се интересуват само от снимките на абитуриентките. Показател за това е случилото се в четвъртък, когато на водещите новини в konkurent.bg бяха качени само снимки от балната вечер и нито един събитиен материал.
Като неуважение към участващите в играта може да се приемат и обявените награди. Повече от сигурно е, че всяка от абитуриентките и нейните близки могат да си позволят вечеря в по-добър ресторант от предложения, могат да си купят по-добра козметика от тази, която им предлагат, и имат възможност да си купят бутилка каквото вино когато пожелаят. Така или иначе, редакционните награди са на стойност около 30 лв….
29.05.2017, 08:24 часа
3625 2
Коментари

Жоро Лайното

29.05.2017, 11:04 часа
Жоро правеше свирки на Анастас, после Анастас го изгони и го прибраха в Конкурент. лайнар

Дон Кихот

29.05.2017, 09:44 часа
Пеевски ако разбере какви ги върши Гошо Синдика веднага ще го хвърли в багажника на джипа. Тоя затърква вестника с любезното съдействия на управителя от Горна Оряховица. Вижда им се края и на двамцата.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha