Масова акция! Униформени, граничари и граждани с джипове и кучета издирват изчезнала възрастна жена

Масова акция! Униформени, граничари и граждани с джипове и кучета издирват изчезнала възрастна жена Повече от денонощие ченгета, граничари и множество граждани се включили в издирването на възрастна жена, изгубила се в гора в Монтанско, научи BulNews.bg.
Сигналът е подаден към 19.30 часа на 27 май от близките на изчезналата жителка на село Георги Дамяново. Те разказали на служителите на спешния телефон 112, че 74-годишната им сродница излязла рано сутринта за гъби в местността "Билото" в землището на селото и до момента не се е прибрала. Роднините на старицата и хора от селото започнали да я издирват, но без успех, при което помолили за помощ служителите на полицейския участък в Георги Дамяново.
Местните полицаи поискали съдействие от колегите си от ГПУ-Чипровци, които предоставили автомобил с висока проходимост и оперативно куче. В издирвателните мероприятия в тъмната част на денонощието е включено и още едно куче на ОД-МВР Монтана.
Около 23.30 часа възрастната жена е намерена в гористата местност "Дълбоки дол" в землището на село Горна Ковачица, община Чипровци. Старицата била в почти безпомощно състояние, но била без наранявания. Жената е предадена на близките й.
29.05.2017, 12:16 часа
7106 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha