Мис Враца бе дама на абитуриент в инвалидна количка на бала му /снимки/

Мис Враца бе дама на абитуриент в инвалидна количка на бала му /снимки/ Mис Враца Александра Цветкова бе дама на абитуриент в инвалидна количка, видя BulNews.bg. Спортистът Даниел Маринов беше изпратен на бала си от десетки близки и приятели, които му пожелаха много здраве и успехи.
Младият плувец претърпя инцидент на водна пързалка край морето миналото лято. Вследствие на падането бе засегнат гръбначния му стълб и притиснат гръбначния му мозък. В продължение на дълго време Дани бе на легло, а съгражданите му се обединиха, за да му помогнат да събере средства за лечението, с което да се възстанови след тежката травма.
Близо година след инцидента Дани продължава да се бори усилено и да не позволява на състоянието си да го сломи. Младият талант отпразнува завършването си заедно със съучениците си от СУ „Св. Климент Охридски“ в компанията на красивата врачанка. Двамата се познават от години и от кадрите им, публикувани в социалната мрежа, личи, че си прекарват много добре, въпреки състоянието на момчето.
Сега на Дани му предстои рехабилитация. Той вече е преминал няколко курса на лечение и се възстановява добре. Докторите са оптимистични, че той може да се оправи напълно. 
29.05.2017, 14:16 часа
40300 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha