Започна шампионатът при автомоделните спортове

Започна шампионатът при автомоделните спортове Дъждовното време не попречи на състезателите по автомоделни спортове да проведат Първи кръг от ДШ на БФАМС - elecric on road. На 27 и 28 май в Сливница на отлично подготвената писта и при перфектна организация от страна на домакините, в лицето на Калин Кокошаров – Член на Управителния съвет на БФАМС, 30 състезатели от 5 клуба, членове на БФАМС премериха сили в следните класове:   
1/10 Electric Stock (деца)- състезателите от СТМК-Враца Любомир Цветомиров и Александър Вълков заеха трето и четвърто място. Победител е Кристиян Костадинов от отбора на "Кинетик" Русе. 
В  1/12 Electric Самуил Кулев от СТМК-Враца зае второ място.
В  Electric Stock след технически проблем във финала з.м.с Дамян Петров остана 5 – ти, като победител стана Боян Стаменов от Асоциация на моделистите.
В клас Electric  Touring победител е отново  Кристиян Костадинов от Русе, а сребърния медал завоюва  Калин Кокошаров от отбора на  домакините.
На 3 юни 2017 г. предстои състезание, посветено на Деня на детето, организирано от Община Харманли, Двореца на децата -София и БФАМС, което ще се проведе в Харманли. Детският отбор на СТМК – Враца  се готви усилено за поредната отборна титла.
29.05.2017, 18:59 часа
712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha