Училища и забавачки в община Борован отпразнуваха Деня на детето

Училища и забавачки в община Борован отпразнуваха Деня на детето Децата от забавачките в Борован казаха „Довиждане детска градина, здравей училище“. Днес се проведе традиционното тържество в двете заведения на територията на общината - „Тошка Петрова“ в Борован с филиал в Нивянин и „Юрий Гагарин“ в Малорад с филиал в Добролево.
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова изпрати децата във филиалите, като поздрави бъдещите първокласници и им пожела много здраве и успех в училище. Кметицата подари на всяко дете книжки, писалки и тетрадки, а те от своя страна я зарадваха с прекрасните си изпълнения и много знания. На тържествата във филиалите присъстваха и кметовете на Добролево - Илиян Буковски и Нивянин - Милен Гайдарски.
В детските градини в Борован и Малорад малчуганите бяха изпратени от заместник-кмета на община Борован Илияна Донкова. Тя пожела успех на бъдещите първокласници, като връчи на всяко дете подаръци от кмета на общината инж. Десислава Тодорова. В много забавления и игри продължиха тържествата и завършиха с връчване на свидетелствата им за завършена предучилищна подготовка.
По случай 1 юни във всички основни училища и детски градини се проведоха тържества за децата. ОУ „Отец Пайсий“ в Борован проведе детското парти във ЦПЛР „Маша Белмустакова“. Тържеството беше под ръководството на учителките Цецка Митева и Наташа Божурска по проект „Твоят час“. Тържеството на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Малорад се проведе в читалището на селото и в него взеха участие много ученици от всички класове. В ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Добролево също се проведе детско парти с песни и игри. 
01.06.2017, 16:04 часа
871 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha