Рок екшън в ефир! Кметъла изпитва наследницата си на вокалисти

Рок екшън в ефир! Кметъла изпитва наследницата си на вокалисти Каварна е била и ще бъде рок столицата на България. Това че няма да има "Каварна рок фест", не означава, че жителите на града ще останат без рок. Още от края на месеца започват да звучат такива песни. Това заяви пред Би Ти Ви кметицата на Каварна Нина Ставрева.
"Рок фест няма да има, защото организаторите не успяха да привлекат групи за събитието. Общината няма бюджет и не може сама да ги привлече", сподели тя.
Между нея и бившия кмет на Каварна Цонко Цонев се разрази спор в ефир. Кметъла, както е известен Цонко Цонев, се включи по телефона в ефир и заяви, че настоящата кметица лъже, че е рокаджийка.
"Кажете ми кой е вокалистът на "Айрън Мейдън", а кой е вокалист на "Любе", попита Кметъла. Видимо притеснена, Нина Ставрева обяви, че не знае кой е вокалист на "Айрън Мейдън", а на втория въпрос запази мълчание. Доволен, Цонко обяви, че с въпросите си е изобличил кметицата в поредна лъжа.
Двамата се скараха и по темата за въпросната кола с подписите на известни рок изпълнители, която се продава на търг. Според Нина Ставрева бившият кмет на Каварна е увредил имущество на града, но се надява с продажбата й да влязат свежи пари в Каварна.
07.06.2017, 09:45 часа
898 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha