Страшна трагедия: Бременна жена и двама мъже загинаха, други петима са тежко ранени при челен сблъсък

Страшна трагедия: Бременна жена и двама мъже загинаха, други петима са тежко ранени при челен сблъсък Двама мъже и една бременна жена загинаха на място, а четирима души са тежко ранени при катастрофа, станала на пътя между градовете Дулово и Алфатар. Сигналът за пътния инцидент е подаден днес към 9.12 часа, съобщиха от МВР.
По първоначални данни, на ляв завой, лек автомобил „Мазда“, шофиран от 44-годишен мъж, е навлязъл в насрещната лента и челно се е ударил в лек автомобил „Тойота“. При сблъсъка на място са загинали водачът на маздата и пътуващите с него мъж на 46 години и 44-годишна жена.
Тежко ранен е техен спътник, на 46 години, както и шофьорът и пътниците в другата кола на възраст 68, 51 и 47 години.  Пострадалите са транспортирани в болницата в Силистра. 
Пътят бе затворен за движение, а от Областното пътно управление в Силистра са отклонили трафика за пътуващите за Дулово през селата Професор Иширково и Брадвари, а за пътуващите от Дулово за Добрич - през село Межден. На място е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство.
Продължава работата по изясняване на всички обстоятелства, довели до тежката катастрофа. Един човек е загинал, а 22-ма са ранени при станалите 16 тежки катастрофи в страната през изминалото денонощие, допълниха от МВР. В София са регистрирани 95 леки и 4 тежки пътнотранспортни произшествия. При пътните инциденти в столицата са ранени шестима души. 
08.06.2017, 13:21 часа
7614 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha