Любов или пари? Вижте какво са ви приготвили звездите

Любов или пари? Вижте какво са ви приготвили звездите Овен
Един от важните принципи за днешният ден е да запазите спокойствие във всичко. Не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства. Открито обсъждайте своите проблеми с хора, на които имате доверие. 

Телец
Днес може да ви очакват интересни срещи и запознанства с хора, които биха оказали благотворно влияние върху вашия живот, обаче не бързайте да приемате предложения, които могат да го променят коренно. 

Близнаци
Ефективността на вашите усилия е завидно висока. Лекомислено се отнасяте към всичко ставащо и така може да изпуснете нещо наистина важно. Старайте се да запазите спокойствие и емоционална устойчивост.

Рак
Любовните отношения ще зависят изцяло от душевното ви равновесие. Събитията около вас може да не се развиват точно както ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат без роптаене.

Лъв
Може да получите придобивки даже от там, откъдето не сте и очаквали. Главното е да се доверите на своя опит и на гласа на интуицията, доколкото логическите изводи могат да се окажат погрешни и в разрез със здравия разум. 

Дева
Вие ще бъдете доста енергични и дейни. Мнозина ще предприемат решителни стъпки да се захванат с нещо, за което преди са имали опасения. Анализирайте първо най-важното и тогава се захванете с детайлите. 

Везни
Към вас ще се обръщат за съвети и вие трябва да се окажете на разположение. Удачни ще са покупките свързани с работата ви или за подарък на приятели. Новите запознанства няма да се отразят на живота ви.

Скорпион
Общуването с началници сведете най-добре до минимум в този ден. Следете за собствените си изказвания, защото с неволни думи може да засегнете някого или да го поставите в неловка ситуация. 

Стрелец
Някой ще ви накара да се почувствате значими. Ще усетите душевен подем. Около вас ще се образува благотворна емоционална атмосфера. Ако ви се приискат дребни промени, тогава действайте! Непременно направете нещо по въпроса.

Козирог
Ако се постараете творчески да подхождате към всеки въпрос, то ще ви бъде интересно да се занимавате с всичко. Вашата прямота и честност може да се стори на някого прекалена и да се стигне до конфликти. 

Водолей
Чуждите емоции едва ли ще намерят отклик във вашата душа. Ще подозирате другите в неискреност и неспособност адекватно да възприемат действителността. В същото време сте готови да оправдавате себе си за всичко. 

Риби
Лесно ще долавяте вътрешното състояние на околните и ще намирате правилен подход към тях, обаче нагърбването с чуждите проблеми няма да донесе нищо добро, само ще отнеме от вашите сили и енергия.
10.06.2017, 08:10 часа
1281 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha