"Фантастико" спечели турнира по мини футбол в Белоградчик

"Фантастико" спечели турнира по мини футбол в Белоградчик "Фантастико" /Враца/ е победителят в турнира по мини футбол "Белоградчишки скали 2017". До финалния мач се стигна след две оспорвани полуфинални срещи. Срещата между двата врачански отбора "Фантастико" и "Приятели" завърши 1:1 и след дузпи за финал при резултат 4:2 се класира "Фантастико". В другия полуфинал "Бижу" /Монтана/ надигра "Дунав" /Лом/ с 2:1. Умората от изиграните мачове явно си каза думата в последния двубой за трофея и след много греди и на двете врати финалната среща завърши при резултат 0:0. Победата бе решена с дузпи. Майсторството на врачанския вратар пролича и той успя да спаси три от петте дузпи. Така "Фантастико" грабна златните медали и купата на първенството. Миналогодишният победител "Бижу" /Монтана/ остана втори. 
"Доста добра организация. Всичко беше на ниво. Целият турнир беше оспорван. Имаше доста равностойни отбори тази година.", коментира Цветан Петров от монтанския отбор.
Вратарят на врачани Димитър Иванов бе по–лаконичен: "Турнирът мина на добро ниво. Благодарим на организаторите в лицето на кмета за добрите условия, които ни създаде. Страхотен празник за града и за всички момчета, които участваха. Имаше сериозни отбори, като отбора на "Бижу", имаше доста професионално футболисти, които се стремяха да стигнат до челни позиции."
За голмайстор на турнира бе отличен Цветан Лазаров от "Фантастико". Призът за най–полезен играч бе присъден на Радослав Георгиев от "Приятели"” /Враца/, а за най–добър вратар– Янко Маринов от "Фантастико". 
"Мисля, че се получи доста добър турнир. Девет отбора, но всичките бяха равностойни. Хубави мачове се получиха. Надявам се и отборите да останат доволни, за да може и другата година пак да дойдат.", обобщи организацията и играта организаторът на турнира "Белоградчишки скали 2017" Евгени Асенов– представител на Сдружение "Ботев" /Върбово/.
11.06.2017, 19:52 часа
1626 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha