Силвия Йолова стана шампионка на България в скока на дължина в Ученическите игри

Силвия Йолова стана шампионка на България в скока на дължина в Ученическите игри Седмокласничката в Основно училище "Христо Ботев" /Мездра/ Силвия Йолова стана шампионка на България в скока на дължина при момичетата V-VII клас на финалите по лека атлетика от Ученическите спортни игри 2017, които се проведоха на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен. 13-годишната атлетка заслужи златния медал в дисциплината с постижение 4.95 м. 
Възпитаничката на Спортен клуб "Атлет" /Мездра/ получи множество поздравления от близки и приятели в социалната мрежа за големия си успех. "Голямо браво, Силве! Талантът и трудолюбието винаги се възнаграждават! Много се радвам на успеха ти и ти желая още много успехи в бъдеще!", написа по този повод нейният преподавател по физическо възпитание и спорт Слави Маринов. 
В крайното отборно класиране момичета V-VII клас на Основно училище "Христо Ботев" /Мездра/ се наредиха на девето място от 10 школски тимове, достигнали до заключителния етап на игрите. Останалите участници бяха от София, Пловдив, Плевен, Сливен, Ямбол, Разград Кюстендил, Провадия и Харманли. 
Отборът на мездренското училище, който бе воден на финалите в Сливен от началната учителка Христина Иванова, бе в състав: Силвия Йолова (100 м. и скок на дължина), Каролина Тошева (тласкане на гюле и скок височина), Ива Митова (400 м. и скок дължина), Анна Митова (тласкане на гюле), Денис Владимирова (400 м. и скок височина) и Гергана Владимирова (100 м.). В щафетата 4х100 бягаха Силвия Йолова, Ива Митова, Гергана Драгомирова и Каролина Тошева. 


12.06.2017, 16:25 часа
1138 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha