Ангел Станков ръководи тренировки на футболен камп във Видин

Ангел Станков ръководи тренировки на футболен камп във Видин Двудневен  футболен камп се проведе на стадион "Бенковски" във Видин. В него се включиха футболисти от Детско-юношеската школа (ДЮШ) на ОФК "Бдин-1923". Тренировките на младите таланти на "Бдин" бяха водени от Ангел Станков - Гелето, който е треньор и скаут на столичния гранд "Левски". Кампът се случва благодарение на сключения договор за сътрудничество между "Левски" и "Бдин". Станков наблюдава и млади таланти на видинчани, към които "Левски" проявява интерес. На тренировките присъстваха и треньори от ДЮШ на "Бдин". 
"Радвам се, че отново след 2015 година във Видин се организира такъв камп", каза легендарният футболен специалист Ангел Станков:
"Във Видин имам много спомени като футболист и винаги се радвам, когато идвам тук... Имате и сте имали много талантливи играчи. Имате участници на европейски и световни финали, което говори, че "Бдин" има добра школа... Освен да тренирам подрастващите в кампа, моята работа като скаут на "Левски" е и да наблюдавам и футболисти... Договорката ни с г-н Боримиров и г-н Ангелов е като открия таланти, да ги следя как се развиват... Харесах две момчета по време на турнира в Банско и те ще дойдат в София да тренират с "Левски"... Целта е децата да се развиват..."
В събота "Бдин" завърши втори на турнира по "Футбол 7", който се проведе в Банско, губейки на финала от връстниците си от "Левски" с 3:1. Силно впечатление на Ангел Станков са направили голмайсторът на турнира с 13 гола Антон Петров- Тото и вратарят Йордан Димитров и именно те в четвъртък заминават да тренират няколко дни в София в школата на "Левски". 

13.06.2017, 14:21 часа
876 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha