Откриха изложба на млад фотограф във Враца

Откриха изложба на млад фотограф във Враца В понеделник на 12 юни от 18 часа в дома на любезните домакини и организатори Младежки дом - Враца. Цветана Иванова, управител на Областен Информационен Център – Враца откри фотоизложбата на талантливия фотограф Александър Горанов от Роман в присъстивето на кмета на община Роман - Валери Ролански, зам.-кметът г-жа Кътовска, Антоанета Костадинова - секретар на общината, Георги Врабчев -директор на Младежки дом, Васко Врачовски -известен врачански фотограф, Иво Йорданов -собственик на Враца днес, екипа на ОИЦ-Враца, гости, лица от снимките  и медии.
Екипът на Областния информационен център посетил преди време читалището в Роман, в което имало фотоизложба на Александър. Служителите на информационния център били впечатлени и предложили на автора да гостува във Враца.
Впечатляващо е, че всички лица от фотографиите са жители на община Роман и всяка фотография има история! В изложбата са две впечатляващи фотографии – едната е корица на доклада на Европейската агенция по околна среда в Европа -състояние и переспективи 2015г., а другата „Несподелена любов“, която се е преборила с конуренция от 6963 фотографии на 516 автори от 63 държави и имахме удоволствието да се запознаем с един от фото моделите.
Фотоизложбата ще бъде в младежкия дом до края на месец юни като спътник на 17-тия Международен младежки театрален фестивал „Време“ 16-21 юни 2017 г., където Младежки дом Враца ще посрещне множество чуждестранни театрални формации и всички ще могат да се насладят на приятните фотографии.
14.06.2017, 09:08 часа
1527 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha