Майката на убития Ники към Цофъра, Акулата и Скинара: Днес е Видовден, правосъдието не е приключило

Майката на убития Ники към Цофъра, Акулата и Скинара: Днес е Видовден, правосъдието не е приключило Майката на зверски убития 16-годишен Николай Димитров от Враца - Нонка Лилова, написа покъртително послание във „Фейсбук“ по случай Видовден, видя BulNews.bg.
Според народните вярвания днес е Денят на страшния съд. На този ден идва възмездието. Всеки ще си получи заслуженото и ще бъде наказан за сторените дела.
На Видовден Нонка Лилова се обръща към убийците на сина си Иван Каменов-Цофъра, Калин Димитров-Скинара и Ивайло Миланов-Акулата и към техните майки. Опечалената жена за пореден път се моли на Господ за справедливост, но не от магистратите и институциите, а от Бог.
Ето какво написа Нонка Лилова на личния си профил:
„Днес е Видовден!!!
Моите искрени майчински поздрави към Цофъра, Скинаря, Акулата и техните майки... Правосъдието НЕ е приключило... истинското наказание е пред Бог, то предстои... вие убихте детето ми, вие унищожихте живота на цялото ми семейство...
Видовден!!!
Да ви е честит!!!“, пише почернената майка.
Ники издъхна на 12 октомври 2013 година след жесток побой пред нощен бар „Бирхале“ във Враца. В продължение на месец и половина момчето води мъчителна борба за живота си, но въпреки усилията си, лекарите не успяха да го спасят.
15.06.2017, 10:01 часа
13930 2
Коментари

митко

15.06.2017, 13:04 часа
Съболезнования!Няма бог.Ако имаше,щеше измет като тези да праща в гроба,не невинни жертви.Ние нямаме нужда от утайки сред нас.

няма къде да се скрият

15.06.2017, 12:02 часа
Съчувствам на майката изгубила сина си!А тия изроди ще платят много висока цена за стореното от тях!Дано Бог да ги накаже!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha