Поддръжници на Слави Трифонов призовават за национален протест

Поддръжници на Слави Трифонов призовават за национален протест На 24 юни (събота) от 13.00 ч. в зала 11 на НДК, кино "Люмиер", ще се сйстои среща със Слави Трифонов под надслов: "Има такъв народ! За Слави! За промяна!". За това съобщават от www.zaslavi.com, пише Дир.бг. 
Гражданите, подкрепили Слави за референдума настояват:  "Парламентът да приеме законите, изпълняващи решенията на референдума - намаляване на субсидията на 1 лев, мажоритарен вот в два тура, задължително гласуване". 
Ако всичко това не бъде изпълнено, подкрепилите настояват да бъде свикан национален протест, заявявайки:
"Искаме ти да оглавиш недоволството ни и да ни поведеш - ясно и категорично. Искаме уверен , категоричен и безкомпромисен водач , какъвто си ти. Има такъв народ и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел. През есента да се проведат нови избори, в които Слави, да участваш и ти! Защото България има нужда от теб!". 
Трите поредни спектакъла "Има такъв народ", които се състояха от петък до неделя миналата седмица събраха в зала "Арена армеец" внушителните 45 000 зрители. По време на тях шоуменът Трифонов отправи патриотични послания и даде път за изява на млади таланти, преплете класика, фолклор. 
19.06.2017, 13:23 часа
1071 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha