СУ "Христо Ботев" във Враца връчва дипломите на зрелостниците си

СУ "Христо Ботев" във Враца връчва дипломите на зрелостниците си На 21.06.2017 г., от 10 часа Средно училище „Христо Ботев“ – Враца ще връчи дипломите на зрелостниците от випуск 2017 година.
108 ученици от школото са придобилите право да получат диплома за средно образование. На задължителните държавни зрелостни изпити 80% от зрелостниците са получили отлични оценки и резултати над 5.00. 40% от випускниците се дипломират с отличен успех и се награждават с грамота за постиженията си и за участията си в различни мероприятия и форуми. Всички зрелостници получават юбилейни грамоти по повод бележитите годишнини на училището: 195 години светско образование, 170 години класно училище и 110 години врачанска гимназия.
Дарена Ивайлова Дилчовска се награждава с почeтен знак - плакет на училището, грамота и парична награда, осигурена от училищното настоятелство. Тя заслужи това признание за отличен успех от курса на обучение в гимназиален етап, за изявите си на местни, регионални и национални форуми и за особени заслуги към развитието и утвърждаването на престижа и авторитета на училището.
С почетен знак - значка, за отличен успех от курса на обучение в гимназиален етап, за отличен успех от държавните зрелостни изпити и участие в национални форуми с принос за развитието и утвърждаването авторитета на училището се награждават учениците: Гергана Николаева Борисова, Ирина Николаева Димитрова, Цветислав Пламенов Петров, Цветомир Николаев Петков, Мила Георгиева Ганецовска и Алекс Йорданов Ценов. Те получават парични награди, осигурени от училищния бюджет.
Училищното ръководство и педагогическият колектив благодари на зрелостниците и техните родители за доверието, което им гласуваха с избора си именно Средно училище „Христо Ботев“- Враца да положи основите за тяхната успешна професионална и личностна реализация.
19.06.2017, 14:50 часа
1020 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha