Улични камери спипаха трима нашенци, точили банкомати в Измир

Улични камери спипаха трима нашенци, точили банкомати в Измир Полицията в Измир е арестувала трима български граждани - Панайот Павлов, Манол Томов и Радостин Дончев, за източване на банкомати, съобщават турските медии, цитирани от Канал 3. Полицията е предприела проследяването им по сигнал и установила, че те са поставили копирни устройства за карти в банкомати в района Каршъяка на Измир.
Действията им са били регистрирани на уличните камери. След като са установили самоличността на тримата, полицаите ги арестували, при опит да приберат копирните устройства.
Според разследването българските граждани влезли в Турция на 15 юни през ГКПП Дерекьой-Малко Търново и се настанили в хотел в Алиага. При обиска на полицията в хотелските стаи били открити девет броя копирни устройства за банкомати, чипове, мобифони, както и лаптопи. Арестуваните признали, че внесли копирните апарати през митницата, като ги скрили в лаптопите. Задържаните допълват, че за да не бъдат разкрити от полицията са възнамерявали да теглят пари от банкоматите в България. Съдът е постановил тримата българи да бъдат задържани в затвора по обвинение за източване на банкомати. 
21.06.2017, 09:40 часа
526 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha