Представиха новото ръководство на областния съвет на БСП във Врачанско

Представиха новото ръководство на областния съвет на БСП във Врачанско На специална пресконференция днес бе представено новото ръководство на областния съвет на БСП във Врачанско, което бе избрано на специално заседание в понеделник. Новите членове бяха представени от председателя си Иво Лилов, който заяви, че новата структура и новия състав са коренно различни от предишните и в тях присъстват много млади хора. Лично Лилов е предложил всеки един от членовете на ю структура, като се е стремил да постигне баланс между енергичните младежи и опитното поколение.
За зам.-председател по организационната дейност е избран Радослав Стойков, който оглавява общинското ръководство на структурата в Хайредин. Кадровата политика и обученията ще се поемат от Мая Николова, която е член на структурата на социалистите в Бяла Слатина. Зам.-председател по коалиционната политика е Татяна Алексиева, която е член на изпълнителното бюро на партията в община Враца. Секретар на областния съвет е Мирослав Павлов, който ще подържа връзката с медиите. За младежката политика и спорта ще отговаря Павел Пешов, а анализите в съвета са възложени на Калина Динкова.
Областният съвет на столетницата е сформирал и няколко комисии, които да развиват и подпомагат дейността му. Комисията по образованието и културата ще се ръководи от Марийка Костова, която е директор на гимназията в Козлодуй. Комисията по местната власт ще тежи на плещите на Петър Станев от Борован, а регионалните политики ще се поемат от бившия областен управител Венцислав Василев. Комисията по партийна дейност се възлага на председателя на общинското ръководство на БСП-Враца Цветелина Дамяновска, здравеопазването се поема от д-р Илиана Михайлова, а по икономика и инвестиции от Христо Иванов.
По време на пресконференцията социалистите обещаха на врачани да отстояват интересите им и да се борят за развитието на региона, като за целта ще търсят подкрепата на всички депутати от Врачанско.  
21.06.2017, 11:34 часа
4874 6
Коментари

от пазара

21.06.2017, 14:58 часа
Анал лизите са силната страна на Калинка

Пак аналимен

21.06.2017, 14:56 часа
А другара Иво Лилов е едно пикливо леке на Божинов, който от години не живее във Враца

Аналимен

21.06.2017, 14:54 часа
Майко мила! Един е за гей-парада, останалите за старчески дом и клиника за душевно болни! Пази боже!

иван

21.06.2017, 14:16 часа
Ако сами решават проблемите на партията си без намесата на Николайчо криводолския мошеник,може и да се спасят,аз познавам доста хора от БСП ,но за съжаление все измамници и мошеници,чиито досиета стоят прашни вече години в прокуратурата,кои са???

ИВАНОВА

21.06.2017, 13:32 часа
СТАРИТЕ МУЦУНИ ОТНОВО НА ВЛАСТ.НИЩО НЕ СТАВА ОТ ВАС ПРОМЯНА НИКАКВА

Анонимен

21.06.2017, 13:22 часа
Киро Добрев лично ли ги назначи?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha